Kako težka je igra? 
Ni pretežka. Najtežje je slediti navodilom in najti mikro lokacijo v mestu.
Lahko storniram oz. prestavim rezervacijo?

Rezervirani termin lahko (brez stroškov) stornirate ali prestavite do najkasneje 48 ur pred igro, kasneje vam bomo morali igro zaračunati.

Koliko časa traja?

Na voljo imate 60 minut da najdete vse namige, rešite serijo ugank in preizkušenj ter zaključite izziv.

Kaj, če mi ne uspe priti do konca?

Med igro imate pri sebi voki toki preko katerega lahko, v kolikor potrebujete namig za nadaljevanje igre, komunicirate z vašim gamemastrom. Če vam tudi z njegovo pomočjo ne uspet razvozlati skrivnosti morate sprejeti poraz in odgovornost za usodo mesta 🙂

Kako pričnem z igro?

Naprošamo, da pridete na dogovorjeno lokacijo vsaj 10 minut pred začetkom igre. Tako vam bo vaš gamemaster razložil pravila in zgodbo. Pridržujemo si pravico, da odpovemo rezervacijo skupinam ki zamujajo 15 minut ali več. V takšnem primeru vračilo kupnine ali prestavitev termina ni možna.

Kaj če dežuje?

Igra lahko poteka v vsakem vremenu in letnem času. Ker pa želimo, da doživite ultimativno izkušnjo, si organizator vseeno pridržuje pravico, da v primeru zelo slabega vremena prestavi termin.

Kje poteka igra?

Mestne ulice so vaše igrišče. Vsaka uganka ki jo razrežite vas popelje na naslednjo lokacijo do katere zlahka pridete peš. Igralce naprošamo, da upoštevajo cestno prometne predpise.

Sem dovolj star?

Dogodivščina je primerna za vse generacije. Spretnost najmlajših je toliko dobrodošla kot so dobrodošle izkušnje starejših. Pomembna je želja po dogodivščini, reševanju ugank in kvalitetnemu preživljanju prostega časa. Velikokrat so prav otroci najbolj spretni pri razmišljanju izven okvira. Vseeno pa svetujemo, da mlajši od 14 let pridejo v spremstvu vsaj ene odrasle osebe.

Kaj moram prinesti s seboj?

Potrebujete  le dobro voljo in željo po igranju ter raziskovanju.

Kakšni so splošni pogoji?

Naše splošne pogoje lahko preberete na strani splošni pogoji